MINGGU 7 - MLM 2013

Pengacara: Dato' AC Mizal Juri: Datuk Yusof Haslam, Nora Danish, Sheikh Haikel dan Luna Maya

Tugasan: Muzikal Komedi

Wabak Ubatnya Lawak - Maharaja Lawak Mega 2013 kembali lagi untuk minggu ke 7 yang menyaksikan persaingan yang amat sengit di kalangan pelawak-pelawak dan pelakon komedi profesional terbaik yang mana setiap peserta yang bertanding masing-masing mempunyai portfolio seni yang mengagumkan dalam bidang ini. Kini barisan juri bersama rancangan ini untuk 13 minggu, tentunya Selebriti dari Singapura, Indonesia dan semestinya Malaysia. 

Here we go...



18 comments:

  1. please admin update mggu ke-7 :)

    ReplyDelete
  2. kesian admin...tiap2 sabtu, boleh telondeh seluar.

    CEPATLAH ADMINNN!!!! kikikik

    ReplyDelete
  3. lincah la admin pleazze...

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tgk mingguu ke tujuh punye ni..hahah

    ReplyDelete
  5. Admin di kampung ni. Wedding adik esok. Huhu. Paling cepat boleh upload pun hari isnin. Sory na rakyat jelata... peace yo!!!

    ReplyDelete
  6. Sabarlah. Siaaan admin. Takpa, lambat laun kita akan dapat jgk tengok maharaja lawak ni. Sementara tu lawat blog saya dulu naaa
    asiaportrait.blogspot.com
    bisnes24jam.blogspot.com

    Semoga ada yang bermanafaat dari blog saya

    ReplyDelete
  7. setia menunggu..xsabar!! musim exam p nak layan MLM gak... hee...

    ReplyDelete
  8. mana ni admin? lama ditunggunyapun

    ReplyDelete
  9. Admin .. mane .. nie dh slase .. cter nk update isnin ..

    ReplyDelete
  10. masih blum ada... hehehehe

    ReplyDelete
  11. mana lagi team lain...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Admin xsempat nk upload kt sini.. tp dh ada di fanpage admin di bawah tu.. XD

      Delete

Sila beri komen/pertanyaan mengikut topik yang telah disediakan. * Gunakan nama sebenar atau nama panggilan anda, bukan keyword promosi * Tidak meletak link URL di dalam komen * Gunakan bahasa yang sopan dan tidak beremosi * Dilarang komen berbentuk negatif, tidak senonoh dan berunsurkan politik *